Žiga, kisla kumarica - Markuš, Jasna (knjige, 2019)
Prva knjiga iz zbirke Jurka Burka In mlade brihte, ki prinaša zabavno, napeto in hudomušno poslušanje za otroke od 9 do 12 let. Osrednji lik zbirke je zabavna, dobrodušna čarovnica Jurka Burka, ki s svojimi čarovnijami pomaga junakom rešiti trenutno zagato oz. problem. Žiga je zelo siten, če se stvari ne odvijajo po njegovi volji. Drži se tako kislo, da tudi svojim bližnjim pokvari razpoloženje. Edina, ki je navdušena nad njegovo tečnobo, je čaribaba Jurka, ki ima z njim poseben, nadvse strašen namen. Žiga si z vsemi močmi prizadeva, da ga ne bi uresničila...