Los sabios hipopótamos - Svetina, Peter (knjige, 2020)
Nilska konja Hubert in Marcel rada sedita v senci pod platano in modrujeta. Modrujeta o tem, kako narediti šopek iz samih rim, kako široko je poletje, kakšna je najlepša slika, kako pomagati žirafi, ki se ji kolca, kdo je glavni na svetu, koliko je ura, kako srečati kenguruja, ...