Biti na tekočem z novostmi in naše delovanje na področju kadrov sta dve bolj ali manj različni zgodbi - Puc, Martina (knjige, 2023)
Učinkovitost na kadrovskem področju je tako kot drugod pogojena z vašo sposobnostjo odločanja, čemu boste posvečali svoj čas. Recimo, kolikokrat na leto ali celo mesec se boste odpravili na dogodek, kjer bodo predstavljali »aktualne novosti«, v resnici pa boste znova in znova le prejeli potrditve, da niste nič posebnega in se z enakimi težavami kot vi, srečujejo tudi v drugih podjetjih.