Andrej Šifrer, Vlado Kreslin, Barbara Šerbec - Šerbi - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
A. Šifrer, kantavtor; V. Kreslin, skladatelj, tekstopisec; B. Šerbec, članica skupine Agropop.
Dobrodelni koncert Kras za Afriko, kot slovenski odgovor na Live Aid (organizacija Brane Rončel in OO ZSMS Gorjansko).
Keywords: Kras za Afriko - dobrodelni koncert