Tjan dobi novega prijatelja - Macuh, Bojan (knjige, 2023)
Zajček. Kaj si pa ti misli? Medo, kuža, ježek? Ne, plišasti zajček, bele in svetlo rjave barve. Rodil se je … No, že nekaj časa nazaj. Naredili so ga v eni izmed mnogih tovarn plišastih igrač, kje drugje kot na Kitajskem. Tam menda delajo vse. Tudi plišaste zajčke.