Jani Hace, Robert Pešut - Magnifico, Jonas Žnidaršič, neidentificirani kitarist - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1993)
Z leve proti desni: J. Hace, baskitarist; R. Pešut, pevec, kitarist, avtor; J. Žnidaršič, igralec.
Koncert za pomoč 3. 9. 1993. pogorelemu studiu Tivoli.
Keywords: Boom '93 - glasbena prireditev