Digestum vetus - Iustinianus (knjige)
Stara stiška vezava; na listu a2 miniatura na zlatem ozadju (cesar Justinian), zlata in večbarvna iniciala (O), ostale iniciale rdeče ali modre, rubrikacija; tekst obdan s komentarjem, dvobarvni tisk (črna in rdeča)
Keywords: Bizantinsko cesarstvo; civilno pravo; digeste