Jubileji - Hajnšek-Holz, Milena (Jezikoslovni zapiski, 1999)
Letos obhajamo v Inštitutu za slovenski jezik Frana Ramovša osemdesetletnico Jože Meze ter se spominjamo osemdesetletnice rojstva Staneta Suhadolnika in sedemdesetletnice rojstva Jakoba Riglerja - treh pomembnih sodelavcev in soavtorjev Slovarja slovenskega knjižnega jezika.
Keywords: Meze, Joža, 1919-; Suhadolnik, Stane, 1919-1992; Rigler, Jakob, 1929-1985; biografije; slovenski jezikoslovci