Marko Prpič, Tomaž Purkart - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
M. Prpič, urednik v razvedrilnem programu na TVL; T. Purkart, tonski tehnik.
Radio Ljubljana, studio Vala 202, 2. nadstropje.
Keywords: Live Aid - radijski prenos