Revolveraš - King, Stephen (knjige, 2023)
Rolandov edini cilj je ujeti moža v črnem in obvarovati sloviti Temni stolp, središče vseh vesolj, preden bo prepozno.Njegov svet je, kot pravijo, že šel naprej. Vojne so iztrebile številna mogočna ljudstva, celotna mesta so izginila brez sledu, še celo sonce včasih vzhaja na severu in zahaja na vzhodu.