Poletje v vrtni kavarni - Hayes-McCoy, Felicity (knjige, 2025)
Na Finfarranu je spet živahno in ponovno so v ospredju ženske s skrivnostmi, ki puščajo posledice na njih in tistih, ki so jim blizu. Medtem ko se Jazz spopada z lastnimi strahovi, njena mama, knjižničarka Hanna, po naključju najde knjižico, ki jo popelje več desetletij nazaj v drugačen čas, pa vendar podoben današnjemu. Tudi teta Maggie je nekoč ljubila in bila polna življenja, dokler je ni grenka izkušnja spremenila in je zaznamovala za vse življenje. Pripoved o ljubezni, prijateljstvu in zdravilni moči knjig vam bo ogrela srce. Finfarranska zgodba se je začela s prvim romanom: Knjižnica na robu sveta - https://www.beremknjige.si/shop/knjiznica-na-robu-sveta-bros-f-heyes-mccoy/