Kako pripraviti učinkovito poslovno prezentacijo, po kateri vas bodo stranke prosile, če lahko kupijo - Lisac, Aleš (knjige, 2024)
Večina ljudi mora kdaj v življenju pred manjšo ali večjo skupino predstaviti sebe, svojo idejo, izdelek ali storitev. S pomočjo praktičnih nasvetov iz te avdio knjige boste znali pripraviti in izvesti učinkovito prezentacijo, po kateri vam bodo poslušalci voljno sledili. Naredili bodo, točno to, kar boste želeli, da naredijo, torej boste dosegli cilj svoje predstavitve.
Keywords: Marketing; Poslovno komuniciranje; Priročniki; zvočne knjige