Pismo Frana Mohoriča Karlu Štreklju - Tušek, Franc (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja, 1907)
Tušek, Franc, godec iz Cvetkovcev pri Ptuju. Zbirko, zapisano po njegovem nareku, je Štreklju poslal Fran Mohorič.