Dopis rektorja univerze občemu oddelku Ministrstva prosvete (15. 4. 1936) (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1936)
Dopis v zvezi s posojilom.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani