Rak jajčnikov - Kovačević, Nina (knjige, 2021)
Ginekološki simpozij Rak Jajčnika: Česa še ne vemo? zajema sklop predavanj, kjer so predstavljeni začetna obravnava žensk s tumorji v področju jajčnikov, nadaljnja predoperativna priprava, najradikalnejši kirurški posegi in zadnje smernice na področju sistemske terapije. Prav tako pozornost namenjamo tudi stereotaktičnemu obsevanju in imunoterapiji, ki na področju ginekoloških rakov počasi dobiva svojo veljavo in mesto.
Keywords: bevacizumab; citoredukcija; ekstraabdominalna kirurgija; elektronske knjige; imunoterapija; Jajčnik; mejno maligni tumorji; napredovali rak; polimorbidnost; Posvetovanja; Rak (medicina); stereotaktično obsevanje; zborniki; Zdravljenje