Opica in podgana - Kopinšek, Simona (knjige, 2020)
Ste že slišali, da so opice in podgane lahko prijatelji? Pač, jaz poznam opico, ki je imela za prijateljico podgano. Ampak opica je bila ljubezniva in marljiva, igrala se je z otroki, podgana pa je počenjala neumnosti in lenarila, zato je skoraj nihče ni maral. Počasi pa se je tudi opica naveličala podganinih neumnosti.