Črnoglavi galeb Larus melanocephalus - Geister, Iztok (Acrocephalus, 1997)
5 (one displaying) on 3rd May 1997 at Sečovlje salina
Keywords: črnoglavi galeb; Mediterranean Gull; opazovanje; ornithology; ornitologija; Sečovlje; Slovenia