Resnica o Prešernu - Sivec, Ivan (knjige, 2021)
Ivan Sivec Prešerna vidi in doživlja kot odprtega sodobnika, ki nas s svojo poezijo ne le plemeniti, ampak tudi vabi k razmisleku o nas samih, ko pogosto več ne vemo, kod in kam. Nasploh gre za zanimivo branje, izpisano z ljubeznijo.
Keywords: Prešeren, France; slovenski pesniki