Marko Munih, Jože Šircelj, Blaž Lavrič - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1980)
M. Munih, dirigent, glasbeni urednik glasbenega programa Radia Ljubljana; J. Šircelj, nabavno-izvozna služba RTVL; B. Lavrič, direktor Radia Ljubljana.
Polhov Gradec, piknik Slovenske popevke.