Etika - Muhič, Barbara (knjige, 2020)
Priročnik je del zbirke Globalni izzivi - Globalni predmeti in je nastal v okviru istoimenskega projekta, ki ga med letoma 2017 in 2021 izvaja konzorcij desetih nevladnih organizacij iz evropskih držav. Zbirko sestavlja pet priročnikov, ki bodo učiteljem in učiteljicam predmetnega pouka lahko služili kot podpora pri vključevanju globalnega učenja v poučevanje v zadnji triadi osnovne šole.
Keywords: Družbeni razvoj; Etika; Globalizacija; globalno učenje; Izobraževanje; Pouk; Priročniki