100 nasvetov za aktivno starost - Jazbec, Domen (Fiziofit, 2024)
100 nasvetov za aktivno starost je praktičen vodnik, ki starejšim pomaga ohranjati aktiven, zdrav in izpolnjujoč način življenja. Ponuja nasvete o tem, kako ostati fizično, duševno in socialno angažiran ter kako si zagotoviti splošno dobro počutje in samostojnost v starosti. Priročnik poudarja pomen rednih zdravstvenih pregledov, nasvete o vključevanju telesne dejavnosti v vsakdanje življenje, družbeno angažiranost, pomembnosti pravilne prehrane ter pomen vseživljenjskega učenja in mentalne aktivnosti.