Meje za boljše življenje - Kmetec Bitenc, Petra (knjige, 2024)
Knjiga govori o pomembnosti postavljanja osebnih meja ter ponuja mnogo praktičnih nasvetov in vaj, s katerimi lahko ljudje sami naredijo premik k srečnejšemu življenju.Je priročnik za izboljšanje kvalitete življenja.
Keywords: asertivnost; Medosebne komunikacije; Medosebni odnosi; odločnost; osebna rast; osebne meje; postavljanje meja; Samospoznavanje; zdravi odnosi