Mojstrovka - Filipčič, Emil (knjige, 2013)
Mojstrovka je od začetka do konca napeto branje. Filipčič v svojem delu potuje med tanko linijo resničnega in fantazijskega.
Keywords: Filipčič, Emil, 1951-; Literarne študije