Roksi najde dom - Skubic, Andrej E. (knjige, 2022)
V Tomaževo družino pride psička Roksi. Oči pravi, da je bolj »človek za mačke«, mama pa je naveličana, ker je s psičko toliko dela. Tomažu pa je neprijetno, da psička povzroča prepire in poleg tega ga skrbi, ali bo psička sprejela Trio Golaznikus? Zabavne in napete dogodivščine treh prijateljev so namenjene otrokom od šestega leta dalje.