Informacijska politika (Knjižnica, 1992)
Referat obravnava informacijsko politiko z vidika knjižničnega informacijskega sistema. Predstavlja mednarodna prizadevanja za informacijsko politiko, oriše značilnosti informacijske družbe, elemente informacijske politike, identifikacijo informacijskih potreb, ustanavljanje informacijskih služb in pospeševanje učinkovite uporabe ter instrumente informacijske politike. Referat nakazuje metode za oblikovanje informacijske politike
Keywords: knjižnični informacijski sistemi; informacije; informacijska služba