Super virus plus - Suhodolčan, Primož (knjige, 2021)
Nekoč so bile pravljice. Ampak te pravljice niso bile take navadne, te pravljice so bile nekaj posebnega. Pripovedovale so o čudnih, veličastnih in zelo nenavadnih stvareh. Kdor to posluša, naj si zapomni. Če verjameš v pravljico, se bo ta zagotovo zgodila. Tako kot tale ...