Dragan Bulič, Jani Kenda (Zbirka fotografij Janija Kende, 1985)
D. Bulič, glasbeni urednik, voditelj radijskih oddaj; J. Kenda, glasbeni urednik, fotograf
Radio Ljubljana, studio Vala 202, 2. nadstropje.
Keywords: Live Aid - radijski prenos