Veliki prodnik Calidris canutus - Senegačnik, Katarina (Acrocephalus, 1997)
On 14th September 1997 at Sečovlje salina
Keywords: opazovanje; ornithology; ornitologija; Red Knot; Sečovlje; Slovenia; veliki prodnik