Medsočje - Komel, Mirt (knjige, 2022)
Dnevniški zapisi novinarja Erika Tlomma nas popeljejo v Medsočje, kraj, ki leži nekje v Soški dolini. Mestno lepotico najdejo mrtvo, razgaljeno in privezano na razklano lipo sredi trga. Izkaže se, da ni razklana le lipa, temveč tudi zgrožena lokalna skupnost. Zaradi nenavadnosti primera na teren vpokličejo posebno detektivko, Dante D., s katero stopi Erik Tlomm v partnersko preiskovalno razmerje. Medsočje je detektivski roman, ki se drži žanrskih pravil tako, da jih krši, pri tem pa preskakuje v registre psihološkega, filozofskega, nadnaravnega, grozljivega. Nič ni tako, kot se zdi …
Keywords: zvočne knjige