Višje strokovne šole brez meja - Klepej Gržanič, Natalija (knjige, 2025)
Višje strokovno izobraževanje v Sloveniji ima pomembno vlogo pri izobraževanju in usposabljanju kadrov za potrebe gospodarstva in družbe. Kot prilagodljiv del terciarnega izobraževanja, ki temelji na poklicnih standardih, odraža trenutne potrebe delodajalcev in najnovejše trende v stroki. Na letošnji konferenci za kakovost smo odprli prostor za izmenjavo znanj, izkušenj in dobrih praks na področju zagotavljanja kakovosti višjega šolstva ter utrdili sodelovanje med izobraževalnimi ustanovami, gospodarstvom in širšo skupnostjo. Letošnji naslov konference »Višje strokovne šole brez meja« je poudarjal aktualne izzive in priložnosti na področju kakovosti v višjem strokovnem izobraževanju.
Keywords: kompetence; Kvaliteta; podjetništvo; Posvetovanja; Študij; višje strokovne šole; Višje šole; višješolski študij; zborniki