Tonka, sladka lizika - Pohleven, Katarina (knjige, 2024)
Tonka je mala sladka lizika, ki si jo Matija izbere v trgovini v zameno za miškin kovanec. Kmalu ugotovi, da je bila izbira napačna in še kako boleča. Dobrodošli v poučni zgodbi, ki otroke spodbuja k premišljenemu sladkanju.
Keywords: Ustna higiena; V otroškem leposlovju; zvočne knjige