Bine Butara - Kvartič, Ambrož (knjige, 2024)
Pesnik Ambrož Kvartič in ilustrator Peter Škerl sta ustvarila zelo zabavno slikanico o nenavadnem Binetu Butari. Ob njegovih prigodah se bomo smejali vsi, otroci in odrasli. Nekateri se bomo v njih prepoznali. Že poznate kakšno pesem o Binetu? Izhajale so v reviji Ciciban, zdaj pa so se preselile v knjigo.
Keywords: zvočne knjige