Priročnik Vodi prijazno poljedelstvo, vrtnarstvo, zelenjadarstvo in vinogradništvo - Miklavc, Marjeta (knjige, 2023)
Priročnik Vodi prijazno poljedelstvo, vrtnarstvo, zelenjadarstvo in vinogradništvo je nastal v okviru projekta »EIP Vode – Zmanjševanje obremenitev iz kmetijstva na površinske in podzemne vode«. Glavni cilj projekta EIP Vode je uvedba okolju oziroma vodam prijaznejših kmetijskih praks za pridelavo kmetijskih pridelkov tako na področju živinoreje kakor tudi poljedelske, vrtnarske, vinogradniške in hmeljarske kmetijske proizvodnje.
Keywords: elektronske knjige; Gnojenje; Kmetijstvo; Kulturne rastline; Okoljski vidik; Onesnaževanje; podzemne vode; poljedelstvo; površinske vode; priročniki; varstvo voda; vinogradništvo; Vode; Vodovarstvena območja; vrtnarstvo; Zaščita; Zaščitni ukrepi; zelenjadarstvo