Hudobni Gregor in čudežna radirka - Kopinšek, Simona (knjige, 2020)
Joj prejoj, kaj se dogaja v deželi majhnih stvari? Deček Gregor je najprej ustvaril čudežno radirko, s katero je lahko izbrisal vse, kar mu ni bilo všeč. Ko se je v gozdu spotaknil ob korenino, pa se je tako hudo razjezil, da je začel radirati tudi sonce in mesec. Ampak bistri oblaček in pogumni vrabček bosta poskusila skupaj rešiti oblake, sonce in vso deželo majhnih stvari. Morda bosta lahko pomagala tudi dečku Gregorju, da se ne bo kar naprej jezik na vse okoli sebe.