Novejši nemški dvojezični slovarji za slovenske uporabnike - Hočevar, Mojca M. (Mostovi (Ljubljana), 2006)
V članku so predstavljeni trije nedavno izdani nemško-slovenski dvojezični slovarji: prečrkovana izdaja Pleteršnikovega Slovensko-nemškega slovarja, Nemški splošni slovar: nemško-slovenski, slovensko-nemški in PONS Splošni nemško-slovenski slovar.
Keywords: nemščina; Nemški splošni slovar; ocene in poročila; Pleteršnik, Maks: Slovensko-nemški slovar; slovarji; slovenščina; Splošni nemško-slovenski slovar