Priročnik za delo z žrtvami trgovanja z ljudmi - Popović, Katjuša (knjige, 2025)
Priročnik za delo z žrtvami trgovanja z ljudmi vsebuje vse bistvene razlage faz pomoči, ki jih v Društvu Ključ ponujamo osebam, ki imajo izkušnjo izkoriščanja.
Keywords: elektronske knjige; kazniva dejanja; Priročniki; skrbstveno delo; Socialno delo; Trgovina z ljudmi; Žrtve kaznivih dejanj