Dobra vila iz doline Soče - Kopinšek, Simona (knjige, 2020)
Živela sta očim in sin in sin je pasel živino na travniku. A nekega dne se je izgubil v gozdu in zaman iskal pot domov. Našel pa je nekaj drugega ...