Premik trojice - King, Stephen (knjige, 2023)
V drugi knjigi Kingove fantazijske mojstrovine Roland iz Gileada, poslednji revolveraš, naleti na troje skrivnostnih vrat, ki se samo zanj odpirajo v različna obdobja v našem svetu. Iz tega sveta mora v svoj svet pripeljati tri, ki ga bodo spremljali na poti do Temnega stolpa.