Živalske novice - Suhodolčan, Primož (knjige, 2023)
Ekskluzivno Grozljivo! Svetovna uspešnica Takšni vriski prebadajo Živalske novice Primoža Suhodolčana. Avtor pač piše časopis s tradicijo, zato v njem upravičeno uporablja tradicionalne slogane, ki povedo nemudoma bistveno in natančno to. Pred nami je že tretji vezani letnik.
Keywords: zvočne knjige