Pesnica - Partljič, Tone (knjige, 2019)
V romanu spremljamo zgodbo avtorjevega otroštva, zgodbe njegovih staršev in pomembnih Pesničanov, ki spremljajo spreminjanje njim ljube doline v "spalno" naselje Maribora.
Keywords: Družina; Partljič, Tone; Slovenski pisatelji; V leposlovju