Naloge iz kolokvijev in izpitov pri predmetu Diskretna matematika 1 - Žitnik, Arjana (knjige, 2021)
Zbirko nalog sestavljajo kolokviji in izpitne naloge, ki so jih pisali študenti drugega letnika študijskih smeri matematika in pedagoška matematika na UL FMF v študijskih letih 2011/2012 do 2016/2017 in 2019/2020 do 2020/2021 pri predmetu Diskretna matematika 1. Nekatere naloge so tudi rešene.
Keywords: Diskretna matematika; Kombinatorika (matematika); Naloge, vaje itd.; Teorija grafov; Teorija množic