Metode za spremljanje učinkovitosti naslavljanja globalnih tem v razredu - Aggarwal, Abha (knjige, 2021)
Publikacija je del zbirke Globalni izzivi - Globalni predmeti in je nastala v okviru istoimenskega evropskega projekta, ki ga med letoma 2017 in 2021 izvaja konzorcij desetih nevladnih organizacij iz evropskih držav. Predstavlja dodatek k priročnikom za vnašanje globalnega učenja v predmetno poučevanje. Metode, zbrane v publikaciji, predstavljajo raznolike načine za spremljanje učinkovitosti izvedenih aktivnosti ter spremembe v razumevanju in mišljenju mladih glede obravnavanih globalnih tem.
Keywords: Družbeni razvoj; Globalizacija; globalno učenje; Izobraževanje; Priročniki; Trajnostni razvoj