Med hudičem in Ianom Everseajem - Long, Julie Anne (knjige, 2024)
V trenutku, ko osirotela ameriška dedinja Titania »Tansy« Danforth prispe na angleško obalo, zareže skozi Sussex, osvaja srca in krade lepotce. Zaveda se, da ji je usojena spektakularna poroka z nekom z naslovom – toda edini moški, ki jo očara, ne bi mogel biti bolj neslaven ... ali manj zainteresiran.