Novi višinski sistem Slovenije in testni izračun geoida - Koler, Božo (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2012)
259579904
Keywords: geoid; GNSS-heighting; GNSS-višinomerstvo; height network; levelling survey; nivelmanska izmera; višinska mreža