Tilkin zmaj - Schimel, Lawrence (knjige, 2021)
Ko se vrača iz šole Tilka najde kovanec. Takšen, ki prinaša srečo. A ko se skloni, da bi ga pobrala, se iz grmovja oglasi majhen zmaj, ki pravi, da ga je prvi zagledal on. A tudi Tilka bi ga rada obdržala. Kaj bosta storila? Bosta našla rešitev, ki bo pravična za oba?