[Rokopisni fragmenti] (monografsko notno gradivo, 1800)
Frančiškanski samostan, Knjižnica, Novo mesto (SI-Nf), Ms. mus. 110
Avtorji nekaterih fragmentov: Heinrich Vollmar, Johann Schreiber
Keywords: Ofertoriji; Plesi; Tantum ergo