Sosed pod stropom - Svetina, Peter (knjige, 2018)
Ste že slišali? Gospodu Antonelu se je v hišo zataknil komolec! K sreči ima ta pravljica srečen konec. Soseda Dodiča ljubezen dviga pod strop, debela pekovka pa je zlezla v krof. Vabljeni v svet prismuknjenih, veselih, zaljubljenih in nagajivih kratkih zgodb Petra Svetine, ki jih boste prebrali na dah. Barvito duhovitost jim je podelil ilustrator Peter Škerl. Peter Svetina velja za enega najboljših slovenskih mladinskih avtorjev s prefinjenim občutkom za ubesedovanje duhovitih igrarij, spretno zasnovanih ter dobro poantiranih zgodb. Med drugim je za svoji deli, Ropotarna in Kako zorijo ježevci, prejel večernico.