Mi uspešni, mi srečni - Krajnc, Milan (knjige, 2022)
Knjiga je namenjena vsem, ki želite biti uspešni. In tudi tistim, ki mislite, da ste uspešni, pa niste srečni. Kaj sreča v resnici je?!
Keywords: Poslovna uspešnost; Uspešnost