Will Grayson, Will Grayson - Green, John (knjige, 2022)
Na neko hladno noč in v najbolj nenavadnem delu Chicaga se poti najstnika Willa Graysona križajo z … Willom Graysonom! Dva vrstnika iz zelo različnih okolij se kar naenkrat znajdeta na nepričakovani skupni poti, polni epskih preobratov. Ogromno romantike, ogromni prijatelji in najboljši muzikal v zgodovini Od Evanstona do Napervilla ni tako daleč, a Will Grayson in Will Grayson iz predmestja Chicaga bi lahko živela na različnih planetih. Ko ju usoda pripelje na isto presenetljivo razpotje, se njuni življenji povežeta v nove in nepričakovane smeri. S pomočjo novih in starih prijateljev, med katerimi je tudi ogromni in izjemno čudoviti Tiny Cooper, ofenzivni igralec in nadarjeni član glasbenega gledališča, se Will in Will lotita romantičnih podvigov in epske produkcije najbolj neverjetnega srednješolskega muzikala v zgodovini.
Keywords: Fantje; Homoseksualnost; Odraščanje; V mladinskem leposlovju