Življenjsko-kozmična energija - Djurica, Božidar (knjige, 2023)
V prvem delu tega projekta so podane zakonitosti, transformacijska pravila, ki nam omogočajo uspešen poseg v energetske nivoje in uspešno kanaliziranje življenjsko-kozmične energije, katera nam daje življenje, in ki daje življenje vsem in vsemu na našem planetu.
Keywords: alternativna medicina; avra; Bioenergija; bolezni; čakre; Kozmično ravnotežje; Priročniki; zdravje